L’aleví Black arriba a la final de la Copa Catalunya

DSC_1228 Cent Patins Black 3 – Tucans-Asme 2

Emocionant partit el que es va poder veure en la tornada de la semifinal de la Copa Catalunya, on l’aleví Black va tornar a guanyar per la mínima als Tucans, aconseguint d’aquesta manera accedir a la final d’aquesta competició.

En línes generals, podriem dir que el partit va ser bastant semblant al d’anada, amb domini en el joc per part del Cent Patins, buscant la porteria rival amb insistència, i un Tucans ben tancat al darrera, esperant aprofitar les seves ocasions al contracop. A més, a l’igual que l’anada, el resultat va ser incert fins a les acaballes.

En aquesta ocasió però, cal reconèixer que l’equip no va jugar amb la fluidesa habitual i això, davant d’un equip que va demostrar ser molt difícil de batre, va fer que l’eliminatòria quedés oberta fins als darrers instants.

El partit va començar bé pels nostres nanos ja que ràpidament es van posar per davant en el marcador (Erik), i sense deixar reaccionar al rival, encara van aconseguir un segon gol (Genís amb assistència del Joel). Semblava que no es repetiria el neguit del primer partit i que l’equip resoldria per la via ràpida. A partir d’aquí però, el joc del Cent Patins va començar a ser més imprecís que de costum, amb pèrdues de pucks “fàcils”, imprecisions en algunes passades, etc.. Això va provocar que els Tucans ens acabessin fent el seu primer gol. Per acabar-ho d’adobar, les exclusions ens van deixar en inferioritat durant pràcticament quatre minuts seguits.

A la represa, el joc dels locals, tot i el domini, no acabava de ser del tot fluid i el rival se’n va saber aprofitar ja que, finalment, ens va marcar el gol de l’empat a falta de pocs minuts pel xiulet final. L’elimiatòria s’animava de cop. Tot i així, els instants finals del partit, malgrat l’emoció del resultat, van estar ben controlats pel Cent Patins que fins i tot, recuperant una mica la precisió en el toc, van aconseguir “matar” el partit amb un tercer gol (Gerard).

Ara, cal canviar de xip i centrar-se en la Copa Federació que ens enfrontarà a l’Uroloki el proper dissabte a la nostra pista. Sort nois!!

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris