Alevins: Tsunamis “A” 2 – Cent Patins White 2

Gran partit el presenciat avui a la pista del Tsunamis.

El partit ha començat amb domini inicial per part del Tsunamis, que segons la classificació era el favorit per endur-se la victòria.

Però mica a mica, els nostres espartans s’han fet amb el domini del partit, i els pocs atacs que aconseguien travessar la nostra intensitat defensiva es topaven amb una gran portera Marta G ( 82 ) , que ha realitzat parades de molt mèrit.

Quan tot semblava que la primera part acabaria sense gols , en David C ( 40 ) ha aconseguit obrir el marcador amb un bonic gol.

La segona part ha començat amb un Tsunamis, llençat a l’atac i buscant el gol de l’empat que ha arribat quan tot just portàvem 3 minuts de joc amb una jugada molt ben trenada per part del seu atac i en un dels pocs errors defensius dels rubinencs.

Lluny de desmoralitzar-se , els nostres espartan@s han seguit treballant i fruit d’una jugada de pressió , en David C ( 40 ) ha robat un puck a mitja pista , ha marxat tot sol i ha marcat el seu segon gol.

Quedaven 13 minuts i el joc seguia sent intens, l’equip barceloní intensificava el seu atac però la defensa primer i la portera després desfeien tots els atacs fins que a 3:55 pel final ha arribat el gol de l’empat definitiu.

Tot i que els equips han seguit buscant el gol que els hi donés la victòria el resultat ja no s’ha mogut , tot i que en el darrer minut el Cent Patins ha tingut dues grans ocasions que no han acabat aprofitant. Avui, al igual que durant tota la temporada s´ha de destacar la feina feta pels benjamins@s que partit rera partit ens han ajudat.

La veritat és que l’evolució d’aquest equip és molt positiva , ha anat de menys a més  de forma espectacular, i els pares estem disfrutant molt amb la feina dels nan@s i del seu entrenador, ENHORABONA A TOT@S i a seguir treballant !!