2a Seu Lliga Nacional Aleví d’hoquei línia

208 L’HCR CENT PATINS BUSCA EL LIDERAT A VALLADOLID

Aquest cap de setmana es disputarà a Valladolid la segona seu de la Lliga Nacional Aleví d’hoquei línia. En aquesta seu els rubinencs disputaran tres partits corresponents a tres jornades de la Lliga. Una seu força complicada per puntuar. Dissabte a les 12:30h, un dels plats forts, s’enfrontaran als amfitrions del CPLV Valladolid, a les 18:15h ho faran contra el CPILC d’Orpesa de Mar, un partit on els castellonencs seran també un dur rival. Finalment, el matí del diumenge s’enfrontaran al conjunt madrileny del CHC Las Rozas. Els rubinencs però, viatjaran amb la moral ben alta després que aquest passat cap de setmana van donar un pas de gegant per assolir la Lliga Catalana, havent derrotat al CHL Jujol per 5-2 i obtenir la primera posició a la taula classificatòria a falta de dues jornades per a la fi del campionat. D’altra banda també recupera  una peça important de l’equip, l’Erik Alfaro després de superar una apendicitis.

Un  grup que en Marcus Fajardo ha aconseguit conjuntar de manera espectacular i que destaca per  la manca de individualitats, un equip compacte on tots són importants i la seva evolució en l’aprenentatge d’aquest esport és molt prometedor.

RUBÍ ORGANITZARÀ LA TERCERA I ÚLTIMA SEU AL PAVELLÓ D’HOQUEI LÍNIA DE LA LLANA  EL PROPER 22 DE MARÇ.

El Cent Patins va presentar la seva candidatura a la RFEP per acollir aquesta tercera seu del campionat competint amb altres ciutats com Valladolid, Bilbao, Madrid, Orpesa de Mar o Tres Cantos entre d’altres. Els èxits d’organització assolits en campionats com la Copa d’Europa i les copes del Rei i Reina, han fet que la ciutat de Rubí sigui un bon referent en l’hoquei línia i  se’ns conegui arreu per aquest esport. Una tercera seu on es decidirà molt probablement el campió d’enguany i on podrem veure l’evolució dels equips de base i el futur molt prometedor per aquesta disciplina esportiva, encara què minoritària, que cada cop aglutina més adeptes. Esperem que els nostres alevins facin un paper brillant a Valladolid i puguin fer-se amb aquesta Lliga Nacional a casa, tot un somni per aquesta canalla i un reconeixement i un premi pels entrenadors i coordinadors de base del Cent Patins.

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris