Lliga Èlit masculina: Molina Sport 3 – Cent Patins 9

Molina Sport de Canàries  3 – HC Rubí Cent Patins  9

Duríssim partit en un infern on el Cent Patins arrenca els tres punts i continua invicte en la competició.

El Cent Patins viatjava aquest cap de setmana fins a Gran Canaria per disputar l’11ena. jornada de lliga, un partit sempre molt complicat on els canaris no deixen escapar punts fàcilment.

Els rubinencs es van trobar ja d’entrada amb un públic força hostil que escridassava amb un vocabulari no massa adient pels amants de l’esport. Això va fer que el Rubí li costés entrar en el partit i els illencs ho van aprofitar per avançar-se en el marcador en dues ocasions. A partir d’aquest moment la reacció va ser total, en pocs minuts Marcus Fajardo i Xavi Porqueras van igualar el marcador, a partir d’aquest moment el control va passar a mans del Cent Patins, tres gols més de Margarit, Chamrád i Benito deixaven un marcador de 2-5 al descans. Abans però es va produir una jugada fortuïta on una passada d’en Fajardo a un company va picar en el front d’un jugador canari amb el resultat  de la retirada del jugador a vestuaris amb un bon trau, aquest accident els Canaris, públic inclòs ho van entendre com una acció feta a propòsit per part del jugador rubinenc. Un fet que va escalfar moltíssim  l’ambient en tota la segona part.

Un segon temps on semblava estar jugant a casa del Panathinaikos o l’ARIS de Salònica en els seus millors temps. El Cent Patins però continuava amb el seu bon joc, tot i estar patint algunes accions fora de to dels illencs. Benito, Porqueras i Alfaro feien augmentar un marcador contundent al que no estan massa acostumats el canaris. A 6 minuts del final es va produir la jugada on un jugador del Rubí va respondre a una provocació en forma d’escopinada a la cara i que va acabar en una tangana on part del públic va baixar a pista per agredir a diversos jugadors i a un dels àrbitres, uns fets inadmissibles i que ja tenien precedents en aquest pavelló. Un cop calmats els ànims, va continuar la part final del partit i altre cop el txec Ales Chamrád deixava el marcador final en un 3-9, un resultat que pel que sembla va fer ferir i molt a tots els assistents i al conjunt canari.

L’HCR Cent Patins ja ha denunciat aquests fets al Comitè de Competició de la RFEP, per intentar resoldre i evitar que es tornin a produir fets similars en aquest pavelló suposadament d’esports.

Jordi Fontanals (delegat)

Comentaris

comentaris