Gran debut del Cent Patins a la lliga nacional aleví

d14d9fc92990851a46aaa23c1ae86370 Cent Patins 4 – Tres Cantos 2

Aranda de Duero 0 – Cent Patins 5

Aquest passat dissabte, a Bilbao, es disputava la primera seu de la lliga nacional aleví. Vuit equips començaven a enfrontar-se entre ells en format de lliga regular i ho feien,  en aquesta esmentada seu, amb els dos primers partits corresponents a les dues primeres jornades de competició.

El Cent Patins s’estrenava amb el Tres Cantos de Madrid, un dels grans favorits per endur-se aquesta lliga, i la veritat és que van demostar ser un gran conjunt, però els nois d’en Marcus van fer un partit molt complet, sobretot a la segona part, i van acabar guanyant per 4 a 2. A l’inici, els jugadors dels dos equips van sortir un pèl nerviosos i això es va notar en la fluidesa del joc  però poc a poc es van anar relaxant i vem acabar veient un autèntic partidàs. El primer a marcar va ser el Cent Patins (Erik) aprofitant una situació de power play, per cert, una estratègia ben treballada aquesta temporada ja que quasi sempre acaba en gol. Amb l’1 a 0 s’acabava la primera part.

Als cinc minuts de la represa, el Tres Cantos va empatar, però al cap d’uns instants, el Cent Patins tornava a agafar avantatge (Erik) i abans que el rival pogués tornar a reaccionar, ampliava el marcador (Gerard). Tal i com anava el partit, aquest 3 a 1 semblava indicar que el partit ja no s’escaparia però amb aquest tipus de rival mai se sap. Tot i així, la sentència va arribar a tres minuts del final, ja que novament l’equip català aconseguia foradar la porteria contrària (Alan). Un segon gol del Tres Cantos a les acaballes, els permetia maquillar una mica el marcador que finalitzaria amb el ja esmentat 4 a 2. La primera prova estava superada amb molt bona nota!!!

El partit de la tarda, contra Aranda de Duero, semblava, d’entrada, molt més tranquil i això va relaxar l’equip de Rubí que va sortir força menys concentrat que al matí i durant gairebé tota la primera part no va ser saber trobar amb encert la porteria rival. Només, a falta d’un minut per acabar el primer temps, va aconseguir fer el seu primer gol (Alan).

A la segona part, l’equip va reaccionar una mica i, malgrat no va mostrar el nivel del primer partit, va saber anar ampliant el marcador poc a poc fins el definitiu 0 a 5 (Jordi, Erik i Sergi(2)). S’havia acabat guanyant un partit amb més dificultats de les esperades, la qual cosa demostra que això no ha fet que començar i que encara queda molta feina per fer. Malgrat tot, cal felicitar a l’equip pel treball realitzat i fer-ho extensible als acompanyants de l’expedició a Bilbao (pares, germans, etc…) pel suport rebut. Enhorabona a tots!!!