Lliga Èlit: Cent Patins 5 – HC Castelló 3

Aquest dissabte a Francesc Calvo de Rubí, es va disputar la vuitena jornada de la Lliga Èlit. El Cent Patins rebia a l’HC Castelló, un conjunt incòmode que sumat a la tornada de l’aturada nadalenca va fer que es veies un partit un pèl ensopit, la grada acostumada a veure bons partits de hockey en els darrers enfrontaments a F. Calvo, aquest darrer partit el podríem qualificar d’un pèl fluix. Només començar l’enfrontament, amb tres minuts i mig jugats, el juvenil Sergi Garcia ja inaugurava el marcador en una primera meitat on a banda d’alguna bona jugada de triangulació només caldria destacar els dos gols més del Xavi Porqueras i l’Eduard Requena per dos del Castelló, els de la Plana tot i acostar-se en el marcador amb un 3 – 2 no van donar sensació de poder donar la volta al partit en cap moment. A la segona part els rubinencs van augmentar una velocitat més i van salvar-ho ràpidament, el capità Benito i el Txec Chamrád amb un gol cadascú feien el 5-3 final.

El proper cap de setmana el Cent Patins es desplaça fins a terres Basques on s’enfrontarà al Metropolitano de Bilbao, caldrà estar al màxim nivell en aquest partit per poder sumar 3 punts més i mantenir aquest avantatge de 6 punts sobre el segon classificat, el CPLV Mozograu de Valladolid.