Infantils: Cent Patins Black 7 – Cent Patins White 0

1518814_567894813286743_918580079_n Partit molt interessant el que es preveia aquest dissabte, primer per la rivalitat entre els dos equips de casa, segon per veure la progressió dels dos equips i per finalitzar per l’anunciada presència de l’Aaron a la pista.

El partit va començar amb molt bon nivell de joc entre els dos equips , amb continues anades i vingudes dels dos equips, unes arribant a porteria, altres tallades pel contrari, però molt animat el joc, es veia una molt bona progresió de l’Infantil White, fruit d’això, un comentari entre els delegats a la taula ” mai havia estat 8 minuts sense parar el crono”, la veritat es que tots dos equips ho estaven fent molt bé. Una dada emotiva va ser l’arribada del Aaron a la pista, quan el joc es va aturar i companys i públic es van unir en un fort aplaudiment.

Els gols no volien arribar per part de cap dels dos equips, fins a 5 minuts per acabar la primera meitat quan l’Aleix obria el marcador per part de l’Infantil Black després de rebre una molt bona assistència de l’Ian. A falta de tant sols 13 segons per acabar aquest temps, el Luis feia el segon.

A la represa, la intensitat que l’infantil White va tenir a la primera part, ja no era tal, notaven l’esforç fet, i el domini del joc per part del Infantil Black es va  començar a notar. Fruit d’això els gols van anar succeint-se fins arribar al resultat final.

Al final , molt bona progressió per part de tots dos equips.

Al acabar, tots dos equips es van unir en l’homenatge a l’Aaron, fent lluir unes samarretes dedicades a ell.

Enric Martí (delegat Cent Patins Black)

Comentaris

comentaris