Lliga Èlit: el Cent Patins arrenca tres punts d’or de Mallorca

20131214_193127 Espanya HC 2 – Cent Patins 6

El Cent Patins es desplaçava fins a Mallorca per enfrontar-se a l’Espanya HC. Son Rapinya és pels mallorquins un fortí on molts pocs equips han aconseguit endur-se la victòria, una pista molt peculiar i una grada força cridanera fan que sigui realment un bastió quasi inexpugnable. Els rubinencs amb una bona trajectòria en aquesta temporada s’enfrontava a un del habituals aspirants al títol, això feia preveure un partit força igualat i amb molta lluita. Els dos equips van sortir decidits a barallar cada puck i pressionar ben amunt al contrari, aquests fets sumats a un ritme molt alt de joc feia bona l’expectació d’una  grada ben plena.

Tot i l’alt ritme i les arribades a una i altra porteria, el Cent Patins aviat va controlar el partit i fruit d’això arribava el primer gol, Lluis Torres assistia al juvenil Eduard Requena que amb una brillant jugada batia la porteria rival. A partir d’aquest moment el Rubí va ser força superior en tots els àmbits del joc i ampliava l’avantatge a 9 minuts del final, Kilian Alfaro robava un puc en una sortida de l’Espanya i assistia al capità Benito perquè deixés assentat al gran Antala enviant la pastilla a l’escaire. El Rubí anava al descans amb un merescut 0-2.

Un cop ja en la segona part es va veure més consolidat el domini del Cent patins a la pista i de nou Eduard Requena culminava una jugada de Benito fent pujar el 0-3 al marcador. Dos minuts més tard repetia el jove juvenil aquest cop assistit per Marcus Fajardo, completant així un gran partit amb un hat-trick. El 0-5 no es va fer esperar, Nacho Del Rey completava una triangulació amb Raimón Paniagua per batre de nou a Antala. Va ser en aquest moment on el Rubí es va relaxar una mica i el Mallorca ho va aprofitar per, en dos minuts, marcar dos gols 2-5,  ràpidament per això els rubinencs es van treure la son de les orelles i en Lluis Torres donava el 2-6 a Xavi Porqueras.

Un gran partit amb molta intensitat que el Cent Patins va ser-ne clar dominador, d’aquesta manera es consolida al capdamunt de la classificació, esperant el proper dissabte 21 a l’altre aspirant al títol de lliga, el CPLV de Valladolid, que visitarà Francesc Calvo per enfrontar-se al Cent Patins tant en masculí com en femení. Primer seran les fèmines a les 18:30h i tot seguit a les 20:45h ho farà el masculí.

Gran cap de setmana ens espera amb la visita dels castellans, on tots dos clubs aspiren al títol en les dues categories, una victòria del Cent Patins deixaria a els rubinencs en una molt bona situació per aspirar molt seriosament al primer títol de Liga ÉLITE, tant pels nois com per les noies.