Molt bon partit del Sènior White contra Tsunamis

HCR CENTPATINS WHITE   3  –  TSUMANIS   1

Molt bon joc el que aquest passat divendres ens van oferir els jugadors del Sènior White contra el Tsunamis.

Ja des del començament del partit van demostrar que aquest partit estaria a favor d’ells, i quan només es portaven 2 minuts de joc , el Carles obria el marcador després d’una molt bona assistència de l’Edu. El resta de la primera part va ser un continu anar i venir dels dos equips però demostrant un millor control els nostres jugadors.

A la segona part, les coses es complicaven amb una expulsió d’un jugador del Senior White, però van saber estar al seu lloc i aprofitant una mala passada del contrari, el Sergi feia l’assistència  al Pol, el que no va deixar escapar l’ocasió de fer el 2 – 0.

Quedaven força minuts encara i els Tsunamis no van afluixar, donant més força al joc, cosa que va ocasionar alguna expulsió mes.

Tot i això, el Senior White va saber aprofitar les ocasions i a falta de 4 minuts feia el tercer. A falta de 40 segons pel final, un rebot a la nostra àrea, feia que el Pol no pogués fer res per evitar el gol.

Felicitats a l’equip pel bon joc ofert, poc a poc aquest equip es va formant i demostra que pot estar bastant amunt a la classificació