Aleví White: Cent Patins 4 – Tsunamis “B” 6

Partit molt disputat el que s’ha presenciat aquesta tarda a la nostra pista. El partit ha començat amb els dos equips molt ficats en el partit i sense un domini clar per part de cap d’ells. Ha estat en el minut 11 que s’ha inaugurat el marcador a favor dels visitants. I uns minuts més tard , han aconseguit el segon , posant el partit molt complicat pels nostres “Spartans”.

Tot i perdre 0-2 , només treure de centre en Marc G ( 00 ) ha agafat el puck i ha encetat el marcador local.

Quan millor jugaven els nostres jugadors en un contraatac ha encaixat el tercer gol que ha rebut la resposta ràpida per part de David C. ( 20 ) arribant al final de la primera part amb el resultat de 2 a 3.

La segona part ha començat igual que la primera, amb domini alterns però ha començat marcant altre cop l’equip visitant, rebent dues respostes contundents per part de Marc G ( 00 ) i David C ( 20 ), marcats tots dos en plena inferioritat per una exclusió d’un jugador local.

Però altre cop, quan millor jugàvem i quan la sensació de superioritat era a favor dels nostres , dos gols sentenciaven el resultat final 4 a 6.

Tot i la derrota els nostres jugadors milloren partit a partit ,en especial la nostra portera que ha tret pucks realment enverinats, i si continuen amb aquesta progressió i milloren el manteniment de la intensitat , els resultats no trigaran a arribar.