Liga Élite masculina: Empat a zero en el derbi català

CP Castellbisbal Hornets 0 – HCR Cent Patins 0

Gran partit el que es va veure a Castellbisbal. Tot i l’empat a zero, el públic que hi va assistir va poder gaudir d’un gran enfrontament d’hoquei línia.

El Cent Patins visitava la pista d’un nou equip que ha pujat a la lliga élite, el CP Castellbisbal, que tot i ser un equip jove ja ha demostrat bones maneres guanyant en aquesta pista a l’equip madrileny del Tres Cantos. Tal i com es preveia, empesos per la rivalitat, els catellbisbalencs van sortir amb tot per tal d’intentar sorprendre en els minuts inicials, el Rubí però, ben posicionat, poc a poc va anar guanyant més control de la pastilla, tot i així la intensitat per part dels dos equips va ser molt alta, la mala sort però va fer que es lesionés el capità Carles Benito, cosa que el Cent Patins va notar, malgrat tot, el partit continuava amb força atacs a una porteria i a l’altra, però els dos porters, destacats protagonistes, van fer un partit perfecte sense una sola errada, deixant el marcador en un insòlit 0-0.

En el tram final del partit el Cent Patins es va posar setge a la porteria rival però sense poder materialitzar cap ocasió.

Un valuós empat però amb un punt de mal regust en una lliga on de moment cap resultat es predictible i on de moment no hi ha favorits. Ara caldrà esperar fins el 9 de Novembre per rebre a casa la visita del conjunt canari del Molina Sports.

Jordi Fontanals (delegat)

Comentaris

comentaris