Nova derrota de l’aleví White

Nova derrota de l’aleví white, a la pista del Premià que s’ha mostrat molt més contundent tant en defensa com en atac.

El partit va començar malament quan al primer minut va ser exclòs un jugador del Cent Patins, que va suposar el primer gol quan tot just portàvem jugats 2 minuts.

Això va desconcertar als nostres jugadors que van anar a remolc i amb ganes de remontar , van oblidar la importància d’una bona defensa , la qual cosa va provocar constants contraatacs per part del Premià que va aprofitar per anar ampliant l’avantatge, que no va ser més gran gràcies a la bona actuació de la portera del Cent Patins, Marta ( 82 ) especialment a la segona part.

La primera part va acabar amb un contundent 6 a 1 , el gol rubinenc el va marcar l’Artur ( 36 ) després d’una jugada embolicada, on els nostres jugador van deixar clar que no es rendien .

A la segona part i després de la xerrada del nostre coach ( Nacho ) els jugadors van sortir molt més ordenats i amb ganes d’esmenar les coses mal fetes a la primera part, però la mala sort i el poc encert de cara a porteria , va ser massa pels nostres jugadors que van encaixar tres gols més fins al resultat final de 9 a 1.

De totes formes , el regust que ens van deixar va ser molt positiu, és un equip nou , que s’està formant però que tenen claríssim que tot i les golejades que han rebut són ESPARTAN@S, i que no baixen els braços en cap moment i així tard o d’hora arribaran els bons resultats.