L’aleví Black es retroba amb la victòria

002 Cent Patins Black 4 – Tsunamis “A” 0

Nova victòria de l’aleví Black en un partit que va controlar des del principi però que fins ben entrada la segona part no va saber rematar.

Durant els primers instants de partit, l’equip es va dedicar a mantenir la possessió del puck i no va voler buscar la porteria contrària, però al cap d’uns minuts ja va començar a apretar en atac i va crear les primeres ocasions de perill. Tot i així, el temps va anar passant i l’equip no trobava la manera de definir correctament les jugades i això feia que el joc no fos del tot vistós. Malgrat tot, a quatre minuts pel final del primer temps, el Joel aconseguia fer l’1 a 0. Amb aquest pobre marcador s’arribaria al descans.

La segona part va començar igual que la primera, però arrel d’una falta comesa pels Tsunamis (que va posar cinc jugadors en pista), el Cent Patins va saber aprofitar  la superioritat i va poder ampliar el marcador amb un gol fet pel Genís. A partir d’aquí, l’equip va jugar una mica més tranquil, i fruit d’això van poder ampliar l’avantatge al cap d’uns minuts amb dos gols més. Així doncs, primer el Jordi, que va marcar el dia del seu aniversari (felicitats!!) i després l’Erik, tancaven un resultat força bo que deixava els tres puntets a Rubí.

Malgrat la victòria, creiem que del tot merescuda, animem a l’equip a seguir treballant per a polir aquells petits detalls que fan que encara no haguem vist aquell Cent Patins que, de ben segur, ens acabarà meravellant. Tot i així, felicitats per la victòria!!