Infantil: Cent Patins Black 6 – Tsunamis 3

El partit va començar amb molta força i velocitat per part dels dos equips i a només 30 segons de l’inici, el Pol obria el marcador. Tota la primera part va mantenir aquesta tònica i al final del primer temps el resultat era de 5-1. Tots dos equips havien jugat a un nivell molt alt i l’esforç fet s’havia de notar.

A la segona part, el nostre infantil black va sortir a jugar una mica més relaxat però sense afluixat en cap moment, l’esforç de la primera meitat es notava. Aixó ho va saber aprofitar el Tsunamis per fer una mica de pressió, fent que en dues ocasions l’infantil estigués en inferioritat, fet que van saber aprofitar els Tsunamis per reduir diferències en les dues ocasions.

Molt bon nivell de joc durant la primera meitat i bo però relaxat a la segona, tot i això ens van oferir un bon espectacle.

Gols : Ian 2, Fran 2, Pol 1 i Adrià 1 (magnifica assistència del Ian)