Bon partit de l’aleví White tot i la derrota

GADEX B 9- ALEVÍ WHITE 3

Bon partit de l’aleví white que no reflexa del tot els mèrits d’un i l’altre.

La primera part ha començat amb força intensitat per part dels nostres , arribant a controlar força el partit , però als 5 min. de joc un contraatac del GADEX, ha fet que s’avançés al marcador . Això ha provocat una baixada en la intensitat, i mica a mica l’equip local s’ha fet l’amo i senyor del partit. La primera part ha acabat amb un 4 a 0 a favor dels locals.

La segona part ha començat més o menys com ha acabat la primera, posant-se amb un 5 a 0 a favor de l’equip sabadellenc. Però amb una bona jugada del Cent patins i una mica de sort , hem aconseguit marcar el primer gol , obra del Marc G ( 00 ).

Això ha fet que els nostres creguessin més amb ells mateixos, tot i així els gols anaven queien a favor del GADEX, que a falta d’un minut ja guanyava 9 a 1.

Però l’aleví white , recolzat pel Benjamí ( Arnau M.( 08), la Judit P( 64) i en Marc T( 25) ) ha demostrat que tenen sang d’Spartans , i en cap moment han baixat els braços, així doncs en menys de 30 segons han aconseguit dos gols més mitjançant en Marc G ( 00 ), deixant el resultat en el 9 a 3 definitiu.