Nacho del Rey Munar nou jugador del Sènior Elit

264536_10151480848828429_1185015905_n

El jugador procedent del Aguilas de Murcia, Nacho del Rey Munar formarà part de la plantilla per la temporada 2013/2014.

El Nacho tot i ser un jugador molt jove, destaca en la seva fortalesa física i tècnica.  L’entrenador Marcos Fajardo està molt content de la nova incorporació, i espera una adaptació ràpida al joc de l’equip per poder afrontar totes les competicions nacionals, europees i autonòmiques. Com mostra la fotografia, el jugador va realitzar uns partits amb el nostre equip a l’últim Sparta Cup disputat a Castellbisbal on va poder compartir pista amb els que seran els seus nous companys aquesta temporada.

Cal destacar que el jugador ha estat seleccionat en varies ocasions per la Selecció Espanyola tant Júnior com Sènior i que ha sigut un dels jugadors amb més pes dins la plantilla de l’Aguilas. Recordem que l’equip murcià milita des de fa unes temporades la Lliga Or, lluitant sempre per les primeres posicions. A més en l’última campanya va ser el màxim anotador de la Lliga amb 19  gols en 14 partits i el segon màxim assistent amb 11 assistències, només una per sota del primer assistent, el jove Juan Escudero procedent del CPLV B.

Així doncs, podem afirmar que el Cent Patins incorporarà al possiblement millor jugador de la temporada passada a Lliga Or.

Des del Club li desitgem que tingui una molt bona temporada i animem a tots els jugadors i jugadores del Club a coneixe’l i donar-li una càlida benvinguda.

 

Molta sort Nacho!

Comentaris

comentaris