Patinada popular a la Festa Major 2013

El Servei d’Identitat i Projecció Exterior us convida a participar a la 1a visita guiada en patins que estem organitzant per la Festa Major d’enguany.
L’activitat consisteix en fer un recorregut per la ciutat en patins i al mateix temps conèixer el patrimoni i la història de Rubí. Serà recorregut pel Rubí modernista més emblemàtic, sent el protagonista de la visita l’Ateneu, ja que aquest any fa 101 anys de la seva construcció. Aquesta visita serà conduïda per dos actors que representaran l’arquitecte municipal de Rubí dels anys 1892 al 1925, el senyor Lluís Muncunill i Parellada i la seva senyora. Aquest personatge fou el creador d’alguns dels edificis  modernistes de la nostra ciutat, destacant la Torre Ezpeleta (L’Ateneu), les naus industrials de L’Escardívol i l’actual Ajuntament.

Dissabte 29 de juny

Visita guiada en patins

Rubí modernista, commemoració del centenari de l’Ateneu

Punts d’interès: Ateneu – Ajuntament – L’ Escardívol – Antic Mercat Municipal – Carrer Xercavins- Plaça Clavé – Plaça Pearson –Celler Cooperatiu – Casino Espanyol – Ateneu.

Punt de trobada i sortida: Ateneu

Horari: 22.00 a 23.30 h

Durada: 1:30 minuts

L’objectiu és oferir una visita guiada diferent més atractiva, divertida i dinàmica per la joventut, per les famílies i per a tota la ciutadania aficionada als patins. L’objectiu és oferir una nova experiència descobrint la història de la nostra ciutat.

Comentaris

comentaris