Final Lliga Escolar 2013

Aquest Dissabte 25 es va celebrar a Rubí els Play Offs la 5na Lliga Escolar Slide Sports d’Hoquei Línia de Rubí amb un total de 80 nens i nenes de diferents CEIPS i del Cent Patins.
Unes finals d’hoquei línia escolar que un any més van omplir les grades de Francesc Calvo amb tots els familiars dels jugadors per gaudir dels progressos de la canalla. Unes finals amb un ambient festiu on els nens i nenes s’ho van passar d’allò més bé practicant aquest nou esport per ells de la mà dels monitors del Cent Patins, tots ells jugadors dels equips sènior elit tant femení com masculí.
Des del mes d’Octubre el Cent Patins organitza extra escolars d’hoquei Línia a les escoles de Rubí, en el més de Maig es disputa una Lliga escolar amb el patrocini de SLIDE SPORTS i la col•laboració de l’Ajuntament de Rubí. Els nens i nenes posen en pràctica a la pista tot el seu aprenentatge en una competició on tots son guanyadors i el sentit de l’amistat, l’esportivitat i les ganes de passar-s’ho bé queda del tot palès en aquesta lliga escolar. Final de festa amb un partit d’exhibició entre jugadors dels sènior dels cent patins, entrega de medalles i diferents obsequis per tots el jugadors i jugadores que es van encarregar de repartir Quim Pastor, Secretari de la Federació Catalana de patinatge, Josep manuel Castro, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rubí i Alex Robreño, Gerent d’Slide Sports.
Des de l’HCR Cent Patins volem agrair a tots els nens i nenes que hi van participar, a tots els familiars i amics que van omplir les grades, a els monitors que hi ha treballat tot el curs escolar,
Una menció especial tots els voluntaris que setmana rere setmana han fet tota l’organització i sobretot a SLIDE SPORTS, FECAPA i L’AJUNTAMENT DE RUBÍ, per recolzar aquesta iniciativa des de ja fa cinc anys.

 

Moltes gracies a tots i ens tornem a veure la propera temporada en la 6na Lliga Escolar Slide Sports d’Hoquei Línia de Rubí.

 

Comentaris

comentaris