Finals a 4 del 2n Torneig Veterans i Aficionats

Durant aquest diumenge es van celebrar a la pista Francesc Calvo de Rubí les Finals a 4 del 2n Torneig de Veterans I Aficionats, després d’una temporada molt emocionant.

Els equips que arribaven a  aquesta final eren : Igualada, Yayetes Sant Andreu, HHH i HCR Cent Patins.

Les semifinals van enfrontar, en primer lloc, els Yayetes Sant Andreu i el HHH. El partit, ja des del primer moment, es va veure decantat pel Sant Andreu, que amb un joc molt ordenat anava fent pujar gols al marcador. Aquest va ser el primer classificat per la final.

La segona semifinal enfrontava l’Igualada i el HCR Cent Patins en un partit que es preveia molt intens degut a la rivalitat entre els dos equips. La primera meitat va ser molt intensa per part dels dos conjunts i tot i l’ avantatge en el marcador de l’Igualada, podia passar qualsevol cosa.

A la segona meitat l’Igualada premé l’accelerador i no va permetre al HCR Cent Patins poder fer res, rebent un contundent resultat. L’Igualada era l’altre finalista.

La lluita pel 3er i 4rt lloc era entre el HCR Cent Patins i el HHH. En aquest partit si que es va poder aprofitar el Cent Patins per fer molt bon joc i no donar opcions al HHH, quedant guanyador el HCR Cent Patins, un tercer lloc molt merescut.

La gran final la disputaven l’Igualada i els Yayetes Sant Andreu. En aquest partit es va poder disfrutar de molt bon hockey per part dels dos equips, bona col·locació a la pista, moviment del puck molt ràpid i moltes ganes de guanyar per part dels dos equips. El nivell que oferien era molt bo i tots dos equips podrien estar perfectament jugant a Sènior Catalana.

Tot i algunes decisions arbitrals polèmiques cap els dos equips, l’Igualada va anar marcant sense donar gaires opcions al Sant Andreu.  Al Final, victòria de l’Igualada per 5 a 2.

S’ha de felicitar a tots els equips participants al Torneig de Veterans pel bon fair-play mostrat, el bon joc i les ganes de passar-ho d’allò mes bé.

Enric Martí.

Comentaris

comentaris