Finals Lliga Escolar

Ja tenim els encreuaments de la Lliga Escolar de Hockey Línia de Rubí V.

Desprès de disputar totes les jornades i acabar amb les següents classifiacions, arriba l’hora dels Play-Offs! A la categoria Aleví, els primers quatre classificats faran els encreuaments per disputar la gran final, el 5è i 6è classificats disputaran un partit per lluitar per la 5ª i 6ª posició. Els quatre equips classificats pels Play-Offs són Cent Patins C, Cent Patins B, Torre de la Llebre B i Torre de la Llebre A. Qualsevol dels quatre equips pot ser el vencedor d’aquesta competició. Segur que tindrem unes finals molt emocionants, recordem que la temporada passada es va  tenir que resoldre la final als penalts.

En categoria Benjamí es disputarà la final entre el Cent Patins i el Torre de la Llebre A.

image

Aquests són els horaris de les finals:

Aleví

image

Benjamí

image

És important que tots els nens/es es quedin per l’entrega de premis. Tenim medalles per a tots els participants a més d’alguns obsequis dels nostres patrocinadors!

Us esperem a la festa del Hockey Línia de Rubí!

Comentaris

comentaris