L’Aleví “A” aconsegueix un meritori tercer lloc a la final a 4

465287_10151573882443609_1561501353_o TSUNAMIS 4 – CENT PATINS 3

Es presentava una final a 4 molt difícil ja que tots quatre equips havien arribat al final de la lliga molt igualats i qualsevol d’ells podia guanyar.

En el nostre  cas, ens tocava jugar contra Tsunamis, un rival complicat, que a la lliga regular, ens va  guanyar a casa amb molta facilitat però al partit de  tornada les coses van estar molt igualades i només ens van derrotar per la mínima.

El partit  va començar bé pel nostre equip, que s’avançava  al marcador en els primers minuts. Fruit d’uns errors en defensa del nostre aleví, el Tsunamis ens igualava i pocs minuts després s’avançava al marcador. El Cent Patins, tot i això no va afluixar i creava moltes ocasions de perill però sense encert final. Al final del primer temps el marcador era favorable al Tsunamis per 3-1.

A la represa, el nostres nois van sortir a la pista molt concentrats i això es va anar notant ja que el contrari ja no ho tenia tan fàcil. Es creaven bones jugades que anaven fent que el nostre equip es mostres més confiat i poc a poc es va anar remuntant el partit, fins arribar al final del temps reglamentari amb empat a 3 gols. Ara tocava prorroga amb gol d’or, una loteria, per dir-ho així.

Van sortir a jugar amb moltes ganes però quan es portavem 2 minuts, una bona desmarcada d’un rival feia pujar el fatídic gol que ens apartava de la final.

Cal esmentar que l’equip va oferir molt bon joc en tot moment. Ara tocava veure qui ens tocaria pel 3 er i 4t lloc.

L’altra semifinal es va decantar pel Jujol per penals, cosa que feia que ens toqués jugar contra Gadex per la tarda.

473085_10151573882458609_1988248804_o CENT PATINS 5 – GADEX  3

L’esforç del partit del matí es feia notar en el nostre equip però tot i això, les paraules que comentaven els nostres jugadors abans de començar eren ” anem a guanyar al Gadex, segur”.

Aquest fet va fer que tots sortissin a la pista amb unes ganes increïbles de donar una lliçó al Gadex, que ens havia guanyat a l’últim partit de lliga a 1 minut del final.

Ja des dels primers minuts es va fer notar aquest sentiment, i poc a poc els gols anaven caient. Es portava la iniciativa en tot moment i el rival no podia fer res. El joc que oferien era molt bo, digne d’una final.

Poc a poc van anar demostrant que estaven lluitant per guanyar i tot i que el Gadex ho va intentar, no va poder fer res. El nostre aleví va ser molt superior en tot moment i això es va reflexar en el resultat final.

Cal felicitar a tot l’equip pel bon joc realitzat en els dos partits i pel bon “rotllo” entre ells i els altres equips participants.

Donar les gràcies al Xavi Navarro, entrenador “accidental”, que tot i que va tenir poc temps per conèixer l’equip va fer molt bona feina.