Fantàstica Copa Federació de l’aleví “B”

075 Cent Patins “B” 4 – Gadex 1 (1a eliminatòria)

Cent Patins “B” 1 – Castellbisbal 2 (semifinal)

Progressió espectacular!!! Amb aquestes dues paraules podriem resumir la temporada de l’aleví “B”, la qual va quedar plasmada en els dos grans partits de Copa Federació que van disputar aquest cap de setmana a la pista dels Tucans, als quals, per cert, voldriem felicitar per la seva magnífica organització del torneig malgrat la pluja que no va parar de caure durant tota la competició.

La primera eliminatòria ens enfrontava al Gadex en un partit que, d’entrada, ens feia molt de respecte per l’entitat del rival, però l’equip d’en Marcus, que poc a poc ha anat consolidant-se com a equip, va treure tot l’hoquei que portava a dins i que havia anat acumulant durant tota la temporada, i ens va oferir un recital d’equip gran, controlant el partit de principi a fi, amb possessió altíssima del puck, defensa ben organitzada, màxima concentració, joc de conjunt, porteria ben coberta, en definitiva, desplegant un joc inimaginable fa uns mesos.

Es clar, amb aquest panorama el marcador ens va acabar afavorint. Primer va marcar el Genís, i als pocs minuts, el Gerard feia el dos a zero amb un gol que va entrar per l’escaire de la porteria rival. S’estava fent justicia al joc que es veia a la pista. Uns segons abans d’acabar la primera part, el Gadex ens feia el dos a u però aquesta vegada l’equip ho tenia claríssim i instants després de començar la segona part, el Cristian foradava la porteria rival amb un golàs marcat des de quasi mitja pista. El Gadex va intentar reduir distàncies però el Cent Patins era molt superior. Ja a les acaballes, un quart gol dels de Rubí marcat pel Gerard, arrodonia un partidàs de l’equip  d’en Marcus.

A la semifinal, i amb la moral pels núvols, ens enfrontavem al Castellbisbal. En aquesta ocasió el partit va ser molt més igualat. El Cent Patins tornava a mostrar la seva millor imatge però al davant hi havia un rival que patina molt ràpid i genera perill amb facilitat. Tot i així, cap dels dos conjunts va poder marcar cap gol durant la primera part. Ja a la represa, el Cent Patins va apretar un pèl més en la intensitat del seu joc i fruit d’això va aconseguir obrir el marcador amb un gol del Gerard després d’aprofitar un assistència del Genís. Tornavem a jugar molt bé.

A partir d’aquí però, la sort ens va donar l’esquena ja que quan només quedaven pocs instants per acabar el partit, i quan semblava que podiem arribar a la final, el Castellbisbal ens empatava. I en la “loteria” del gol d’or, ens marcaven el gol que ens eliminava definitivament. Tot s’esfumava en pocs minuts. Cal reconèixer però, que vem caure davant un gran rival el qual també es mereixia arribar a la final.

Així doncs, un cop acabada la competició oficial per l’aleví “B”, cal fer un balanç molt positiu d’aquest equip, felicitant a tots els seus jugadors i en especial al seu entrenador, Marcus Fajardo, que ha fet una feina espectacular amb aquests nanos.

Comentaris

comentaris