Segona jornada de Lliga Escolar ajornada pel mal temps

Les previsions ens van alertar durant la setmana i els pronòstics s’han complert. La pista avui dissabte estava impracticable per l’aigua caiguda durant tota la nit. Tot i reunir-nos tots els monitors per eixugar el terra abans de l’inici de la jornada, a l’estona de tenir la pista seca a començat a ploure fort de nou.

L’organització de la Lliga ha decidit ajornar la segona jornada de la Lliga Escolar. Tot i que la pista és coberta, l’aigua entra pels laterals i mulla el terra.

La decisió d’ajornar els partits es basa purament en la seguretat. No es pot jugar a hockey línia amb el terra moll, els riscos de caigudes i lesions és altíssim i es un risc que no es assumible.

En breu publicarem els nous calendaris amb tots els partits. També us els farem arribar a l’escola a través dels monitors.

Us avancem que en comptes d’acabar la Lliga Escolar el 18 de Maig, els Play-Offs es faran el 25 de Maig. La jornada d’avui es traspassarà al dia 11 de Maig i així successivament amb les altres jornades.

Sentim les molèsties ocasionades als pares i mares que s’han desplaçat fins les nostres instal·lacions. Lamentablement, és un problema que no el tenim a les nostres mans i que el portem patint des de fa molts anys.

Comentaris

comentaris