Benjamins: Campions de Catalunya!!

MG_8946 Semifinal: Cent Patins 2 – Uroloki 2 (1-0 penals)

Final: Jujol 0 – Cent Patins 3

El benjamí “A” del Cent Patins va proclamar-se campió de lliga 2012/2013 al guanyar la final a 4 disputada a la pista del Jujol i en la qual , primer va haver de superar una semifinal igualadíssima contra l’Uroloki i posteriorment guanyar a l’equip amfitrió en una final fantàstica.

Al matí es van jugar les dues semifinals que van resultar ser una autèntica prova de foc pels cors de les quatre aficions, i és que els dos partits es van acabar resolent als penals després de patir com a bojos en la pròrroga amb gol d’or.

Així doncs, després de veure com el Jujol eliminava al Gadex en la loteria dels penals, el nostre benjamí s’enfrontava a l’Uroloki en el que va resultar ser un partit molt igualat en tots els aspectes. L’equip d’en Xavi Porqueras va sortir un pèl adormit i fruit d’això els de Barcelona ens van clavar el seu primer gol, però al cap de pocs minuts el Genís empatava l’enfronament. Amb 1 a 1 acabava el primer temps.

Durant la segona part, les coses no van variar gaire, els dos equips buscaven la porteria contrària amb insistència però sense gaire ordre i les defenses, segurament pels nervis del moment, erraven més del compte. Tot i així, encara es van veure dos golets més. Primer, el Bern feia el 2 a 1 pels de Rubí, però instants més tard, l’Uroloki tornava a posar les taules en el marcador.

En principi, tot s’havia de decidir a l’últim periode, però cap dels dos conjunts va poder foradar la porteria rival, que per cert van estar molt ben protegides pels dos porters. Va ser una llàstima ja que el Cent Patins ens va mostrar una imatge més sòlida que durant els dos primers temps. Anavem cap al gol d’or.

Durant els 10 minuts de joc que va durar aquesta prolongació, ningú va marcar, però no va ser per manca d’ocasions ja que tots dos equips va gaudir d’alguna jugada clara, sobretot al contracop, i qualsevol petit detall et classificava o et deixava fora, però ningú va marcar. Al final doncs, cap als penals!!

Tota la primera ronda de llançament de penals va acabar sense gols (ja no teniem ungles!!) però finalment, després de veure com l’Uroloki fallava el seu llançament a la tanda definitiva, el Genís va poder transformar el seu penal, el qual ens classificava per a la desitjada final. Després de patir de valent, haviem aconseguit doblegar a un rival esplèndid, el qual també hagués estat un just finalista.

Si desfer-se de l’Uroloki va ser molt costós, guanyar al Jujol, i a la seva pista, semblava una feina molt complicada, però l’equip d’en Xavi es va transformar. La final va començar amb bones vibracions, l’equip estava molt ben posicionat a la pista, tocava el puck amb rapidesa, no deixava massa opcions al rival i generava molt perill. Res a veure amb el partit del matí. Es clar, amb aquest panorama, els gols no van trigar a caure. Primer, el Bern, després de culminar una bonica jugada de conjunt, va marcar un golàs. Al cap de pocs minuts, el Gerard aconseguia un altre gol, també molt celebrat per la grada. La final estava molt ben encara però amb un equip com el Jujol, mai se sap.

L’èxtasi va arribar amb el tercer gol, marcat pel Sergio, que posava un 3 a 0 gairebé definitiu i que va fer embogir literalment al públic, que ja es veia campió. I així va ser, amb aquest resultat va acabar una final que no podia haver anat millor. El Cent Patins era campió de la categoria benjamí!!

No cal dir que des d’aquí, felicitem a tota la familia del Cent Patins, començant, lògicament pels jugadors i l’entrenador (quina gran feina la del Xavi!!) i passant pel delegat, pares, amics i afició en general.

Comentaris

comentaris