Lliga Èlit: CPLV DISMEVA VALLADOLID Vs HCR CENT PATINS

221726_440127199403993_268549598_n[1] Aquest cap de setmana el Cent Patins viatjava amb els dos sèniors a terres castellanes per disputar un dels partits més importants de la temporada.

Tant el masculí com el femení s’enfrontarien amb el poderós CPLV de Valladolid. Des del club, coneixedor d’aquests importants enfrontaments, es fletaria un autocar per acompanyar tothom qui ho volgués als dos equips sèniors. A banda del rival, el Rubí s’enfrontava a un ple espectacular del pavelló, però els seguidors rubinencs no es van deixar intimidar i no van afluixar en cap moment donant suport als equips sènior amb diversitat de pancartes i banderes.

CPLV PANTERAS 2     HCR CENT PATINS 2

VALUÓS EMPAT EN UNA PISTA ON DES DE FA DOS TEMPORADES NINGÚ HA ACONSEGUIT PUNTUAR

Per una banda les noies, amb ja el títol a la butxaca de Las Panteras, buscaven tornar a domicili la derrota soferta en el Pavelló de la Llana.

Un partit força intens on les rubinenques van imprimir un alt ritme de partit que les va ajudar a posar-se per davant en el marcador, mantenint-lo  a favor en tota la primera part, un primer temps on el Cent Patins va ser clar dominador. Però les val·lisoletanes després del descans van buscar amb més intensitat la porteria de Carlota igualant el lluminós al final del partit amb un 2-2.

Un gran desgast físic per part dels dos conjunts que va fer que es veiés un bon espectacle de hockey amb moltes jugades, moltes ocasions, i un resultat incert fins l’últim segon que va provocar que tant els seguidors castellans com el rubinencs gaudissin d’un molt bon partit. Una part per cadascun dels equips feia just l’empat, en definitiva un molt bon resultat d’un desplaçament on ningú ha pogut treure un sol punt.

CPLV DISMEVA 8  HCR CENT PATINS 6

L’ENFRONTAMENT MÉS ESPERAT DE LA TEMPORADA, SUPERA AMB ESCREIX TOTES LES ESPECTATIVES

Importantíssim enfrontament en el que només valia la victòria per seguir vius pel títol. Pel que fa al CPLV també tenia que fer-se amb la victòria si volia celebrar el campionat davant de la seva afició. Una grada a vessar feia del pavelló un autèntic infern, coneixedors del potencial del Cent Patins sabien que haurien de posar-ho tot a la graella si volien sortir-ne victoriosos.

Sonava el xiulet, es posava el puck en moviment i els dos conjunts van sortir amb molta intensitat, pressió total en cada jugada i en cada pastilla dividida. El Rubí, del tot concentrat, lligava jugades i arribava a porteria amb claredat i no va trigar en obrir el marcador fent que el Valladolid anés a remolc en el marcador en tota la primera part arribant al descans amb un favorable 3-5.

Segons abans però, en una desafortunada jugada d’atac dels castellans, un fort xut impactava a la cara de Marcus Fajardo deixant al jugador estès a la pista, fora de les rivalitats, tot el pavelló va quedar mut davant del succés. En el descans en Marcus va ser atès per una doctora, presentava un trau a la mandíbula, tot i així va demanar que l’encintessin amb gases i esparadrap per continuar la segona part, i ho va fer tot i mermat de forces amb la seva empenta i lluita habituals, un cop a Rubí va ser traslladat a l’hospital del Vall d’Hebrón on li van diagnosticar una fractura de mandíbula.

Aquest fet va fer canviar el partit, els castellans a l’inici de la segona part neutralitzaven el marcador empatant a cinc,tot i això el Rubí continuava amb el seu joc i la seva intensitat, però si ja en la primera part anotava dos gols en aquesta segona l’Americà Nathan Sigmund es va posar l’equip castellà a l’espatlla i va marcar la diferència, tot i que el Cent Patins va fer el millor partit de la temporada no va poder aturar a un jugador que està en una altra dimensió del hockey. El CPLV es posava per davant en el marcador 7-6 i ja en l’últim minut, el Rubí treia al porter per un jugador més de pista per crear superioritat i intentar capgirar el marcador però en una pèrdua a pocs segons del final el Valladolid arrodonia, a porta buida, el marcador en un 8-6.

Ara toca consolidar la segona plaça de la taula amb dos enfrontaments força complicats, aquest dissabte, 30 l’equip viatja a Mallorca per enfrontar-se a l’Espanya HC i rebre seguidament al complicat Molina Sports de Gran Canària.