Doble jornada molt complicada per l’aleví “B”

044 Cent Patins “B” 1 – Gadex 3

Cent Patins “B” 1 – Jujol 6

L’aleví “B” del Cent Patins tenia dos partits molt complicats, com a local, aquest dissabte, i és que s’enfrontava a dos ferms candidats a endur-se el títol de lliga de la categoria aleví d’aquesta temporada, el Gadex i el Jujol.

El partit del Gadex va ser bastant igualat malgrat el resultat final d’1 a 3, de fet, l’equip d’en Marcus es va avançar en el marcador gràcies a un gol del Joel després d’aprofitar una bona assistència del Cristian i va saber jugar de tu a tu al seu rival durant gairebé tot el partit. No obstant, després d’arribar al descans amb empat a un gol, un parell d’errades defensives al segon temps que van acabar en gol, ens van acabar costant el partit, ja que, per joc i ocasions, no hi va haver tanta diferència. Una llàstima!!

Pel que fa al partit de la tarda, contra el Jujol, la història va ser molt diferent. Els de Sant Joan Despí van jugar un partidàs com a conjunt i gairebé no van donar opcions als de Rubí perquè poguessin desplegar el seu joc. La possessió de la pastilla va ser molt alta a favor del Jujol, i a més, la velocitat que imprimien al joc ens va complicar molt la feina. Al final de la primera part, el resultat “només” era d’1 a 2 (gol del Cristian) i el parcial del segon temps va ser de 0 a 4.

Malgrat les dues derrotes, un cop més cal felicitar a l’equip per la seva actitud, i en especial, al nostre improvisat porter Marc, que es va atrevir a defensar la porteria en el difícil partit de la tarda.