Élite femení: Doble jornada pel Cent Patins

420214_10151525577967915_337277162_n HCR Cent Patins 2   Silken Tucans 1

El duel Català de la Liga Élite es va resoldre a favor de les rubinenques.

Doble partit aquest cap de setmana pel femení Èlit del Cent Patins, dissabte a la tarda es disputava al Pavelló d’Hoquei Línia de La Llana el partit de Liga Nacional Élite

Cent Patins Vs Silken Tucans amb un resultat de 2-1 per les rubinenques. Un partit força disputat on la incertesa del marcador va fer un matx força emocionant.

A pocs minuts de l’inici, el Rubí es veia sorprès encaixant un gol on Carlota Alvarado poca cosa va poder fer, però ràpidament Marlen igualava el marcador. Les jugades a banda i banda de porteria feien que el partit pogués decantar-se per qualsevol dels dos equips, però un cop més Shauny, pel Cent Patins, donava un avantatge que ja no es va moure en tota la segona part donant d’aquesta manera tres punts més per continuar a la caça de les Panteres de Valladolid en la classificació general.

Meigas de Lugo 1     HCR Cent Patins 5

Tot i el cansament del viatge, el femení del Cent Patins va endur-se els tres punts de terres gallegues

Sense tenir temps de descansar, un cop acabat el partit de dissabte contra Tucans, el Femení del Cent Patins agafava l’avió per desplaçar-se fins a Lugo on l’esperaven l’equip de les Meigas.

Tot i el cansament del viatge, les de Rubí no van donar cap opció a les gallegues fent un partit rodó i que per ocasions el resultat hagués pogut ser més gran.

Una primera part on l’Andrea Santiño, Marlen Beltran i Shauny Ortega feient un parcial de 0-3 i a cinc minuts del descans les Meigas maquillaven deixant el marcador en un 1-3.

Un cop en la segona part, el Rubí continuava marcant el ritme del partit, control total de la pastilla i creant ocasions de gol. Marlen Beltran va ser l’encarregada d’augmentar el marcador per partida doble deixant el lluminós en un 1-5 al final de l’encontre.

Un cap de setmana força dur per les rubinenques, tot i això han pogut sumar sis punts més per seguir en la lluita pel títol de lliga.