Gran victòria de l’aleví “B”

047 Cent Patins “B” 5 – Igualada 4

L’aleví “B” del Cent Patins va derrotar l’Igualada en un partit que es va complicar bastant però en el qual els nanos d’en Marcus ens van mostar la seva millor versió de joc de conjunt, realitzant bones passades, fent un grapat d’assistències i creant jugades amb criteri. De fet, quatre dels cinc gols locals, van aconseguir-se amb assistència prèvia. A més, es van saber sobreposar a un marcador advers i van saber acabar controlant a un gran adversari, el qual ens va fer patir fins el final.

La primera part va acabar amb empat a un gol. Primer va marcar el Genís, aprofitant una excel.lent passada del Pol i definint molt bé davant del porter, però al cap d’uns minuts, ens empatava l’Igualada. Durant aquest primer periode, cal destacar alguna jugada més, semblant a la del gol, on el porter visitant va estar molt encertat i va evitar que els de Rubí marxessin amb avantatge al descans.

El segon temps va ser més mogudet. Els de l’Anoia tornaven a marcar i posaven l’1 a 2 al marcador, però el Cent Patins capgirava el resultat. Primer amb un gol del Joel, amb assistència del Gerard, i després amb un gol del Gerard amb assistència del Sergi. L’equip s’ho estava passant bé. L’Igualada però, no venia de convidat de pedra, i ens tornava a fer un gol als pocs minuts. Tot i així, el Cent Patins, que estava molt ficat en el partit, va poder tornar a agafar avantatge en el marcador, amb un gol fet pel Raúl, que va ser molt celebrat degut a que s’estrenava com a golejador amb l’equip, i al cap d’una estona, una altra jugada de combinació entre el Gerard i el Joel, acabava amb el gol d’aquest últim, el qual ens donava certa tranquil.litat. L’Igualada, que no es va rendir en cap moment, encara ens va fer un gol que posava emoció a un final de partit que ja no va tenir més gols.

Des d’aquí felicitem als dos conjunts pel bon espectacle que ens van oferir.