Emocionant partit dels equips “B” de Tsunamis i Cent Patins

bcd413c288d1dd4d476bff46f2cb1a5d Tsunamis “B” 0 – Cent Patins “B” 2

El partit de lliga que van disputar els equips “B” de Tsunamis i Cent Patins, no passarà precisament a la història per la seva qualitat, però si que va ser força emocionant fins el final, sobretot a nivell de resultat, ja que, tot i anar guanyant durant gairebé tot el partit per 0 a 1, no va ser fins als darrers instants de l’enfrontament que els de Rubí van aconseguir el segon gol que els donava la tranquil-litat.

El partit va començar molt bé pel Cent Patins, ja que ràpidament va inaugurar el marcador gràcies a una “canonada” del Sergi que va agafar per sorpresa a la defensa del Tsunamis. Semblava que seria un enfrontament relativament fàcil, però no va ser així, ni de bon tros. A partir del gol, els dos equips van entrar en una fase de “voler i no poder”, que podriem dir que va durar tot el partit, malgrat que s’ha de reconéixer que els nostres nanos generavem millors jugades i ocasions que el seu rival. Tot i així, van haver força imprecisions en el joc.

A les acaballes del partit, i després d’una bona jugada en situació de power play on ens van anul.lar un gol marcat pel Genís, de manera un pèl rigurosa, el Cent Patins va aconseguir el gol de la tranquil-litat, marcat pel Gerard, amb el qual s’acabava el partit.

 

Comentaris

comentaris