L’aleví “B” es retroba amb la victòria

foto (5) Cent Patins “B” 3 – Premià 1

Després de dues derrotes consecutives a la lliga, l’aleví “B” del Cent Patins va tornar a guanyar un partit, aquesta vegada contra el Premià (3 a 1), en un enfrontament que es va jugar al pavelló de La Llana.

A diferència del dia en que es van enfrontar a l’aleví “A” del Cent Patins, també a La Llana, en aquesta ocasió els nois d’en Marcus es van saber posicionar millor a la “súper-pista” que el seu rival i van saber explotar millor l’aspecte col.lectiu, dossificant d’aquesta manera el desgast físic i controlant la situació des de l’inici del partit. Fruit d’això, durant la primera part, l’equip va ser capaç de marcar tres gols (Pol, en dues ocasions, i Cristian) i aconseguir que el Premià no s’acostés ni una vegada a la porteria de l’Alberto (que tornava a fer de porter per la baixa del Pol).

A la represa, les coses es van igualar una mica, malgrat que la iniciativa del joc la seguia portant l’equip local i el perill rondava més la porteria del Premià. Tot i així, l’unic gol que es va veure en aquest periode el va fer l’equip visitant que va saber aprofitar una de les poques errades defensives del Cent Patins. Al final, 3 a 1 i tres puntets més al sac, malgrat que el més important es la bona imatge que poc a poc va donant aquest conjunt  i la magnífica progressió que van tenint els nouvinguts.

 

Comentaris

comentaris