Bon partit de l’aleví “B” tot i la derrota contra el CES

CES 3 – Cent Patins “B” 1

L’aleví “B” del Cent Patins i el CES ens van oferir un bon partit d’hoquei línia en el seu enfrontament de lliga, en el qual, malgrat el resultat final, es va veure un duel bastant igualat i força entretingut.

L’equip de Barcelona es va avançar en el marcador als pocs minuts de començar l’encontre, però el Cent Patins va saber reaccionar ràpidament i va poder empatar al cap de poca estona mitjançant un gol del Gerard, que va saber aprofitar un bona assistència del Sergi. Malgrat que durant el primer temps ja no es van marcar més gols, cal destacar les bones jugades que es van veure i les moltes ocasions que van tenir els dos equips i que, encara que finalment no es van poder aprofitar, van donar molta vistositat al joc.

A la represa, les coses no van canviar gaire en relació al joc desplegat pels dos conjunts, que era bastant bo, però en aquesta ocasió, les internades a gran velocitat d’algun dels jugadors del CES contra la nostra porteria, van causar-nos molts problemes i van acabar per decantar la balança al seu favor ja que ens van costar dos gols més, mentre que nosaltres, tot i generar bastant perill, no vàrem ser capaços de fer-ne cap.

Tot i el 3 a 1 final, cal felicitar a l’equip d’en Marcus per la bona feina feta durant tot el partit.

Comentaris

comentaris