Lliga Élite Masculina: HCR Cent Patins 4 – Espanya HC 2

DSC_3655 El Cent Patins resol el matx en una espectacular primera part.

Dissabte a la tarda es va tornar a omplir la grada de Francesc Calvo, per disfrutar, tal i com es preveia, de la visita d’un dels grans de la Lliga Èlit Nacional, l’Espanya HC, un dels rivals directes, juntament amb el CPLV de Valladolid, per la lluita pel títol nacional d’hoquei línia.

En una magnífica primera part, els nois d’en Marcus Fajardo no van donar opció als mallorquins. Des de l’inici, el Cent Patins va ser el clar dominador i amb un ritme molt alt, van sometre a l’Espanya que veia com el marcador anava augmentant en contra, amb dos gols de l’Ilde i dos més de Fajardo, més un d’anul·lat, arrodonien una brillant primera part amb un 4-0 en el marcador. Un cop ja a la segona part, tot i dominar l’encontre, els rubinencs van abaixar lleugerament el ritme, fet que van aprofitar els de les illes per escurçar distàncies i maquillar una mica el resultat en un 4-2.

Aquesta victòria col·loca al Rubí en segona posició darrera del Valladolid, en una lliga, enguany, que presenta una lluita molt aferrissada entre tots tres. Caldrà estar molt concentrat per no deixar escapar un sol punt d’aquí al final. De moment descans nadalenc per agafar empenta pel desplaçament al mes de Gener a Gran Canària, on un potent Molina Sports segur s’hi deixarà la pell.

Comentaris

comentaris