Brillant victòria de l’aleví “B”

Cent Patins “B” 3 – Tsunamis “A” 1

049 Espectacular victòria de l’aleví “B” contra el líder de la classificació, en un autèntic partidàs, en el qual, els nanos d’en Marcus ens van oferir la seva millor versió.

En aquesta ocasió podriem dir que l’equip ho va fer tot gairebé perfecte. Va lluitar com mai, va saber aprofitar millor que el rival les seves ocasions, va posicionar-se molt bé a la pista, va treballar força bé el joc col·lectiu i va comptar amb la millor actuació del Pol a la porteria des que fa de porter (senzillament, va estar sublim).

Tot i la qualitat de joc que ens van oferir els dos conjunts, durant la primera part només vàrem veure un gol, el que va marcar el Joel i que ens posava per davant en el marcador. La veritat és que el Cent Patins semblava més posat en el partit que no pas el Tsunamis, i l’1 a 0 feia justicia als mèrits de l’equip local. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Durant el segon temps, el Tsunamis ens va apretar més i va generar força més jugades de perill, però la bona pressió dels nostres jugadors, que estaven a tot arreu, i sobretot, la gran actuació del Pol sota pals, van fer que només encaixéssim un gol a pocs minuts d’acabar el partit.

A partir d’aquí, quan tot feia preveure que el Tsunamis es creixeria per aconseguir la victòria, el Cent Patins, lluny de rendir-se, va buscar amb més insistència la porteria rival, i fruit d’això va aconseguir tallar de soca-rel la possible reacció del conjunt de Barcelona marcant el 2 a 1, obra del Genís, en una bonica jugada de conjunt.

Ja als darrers minuts de partit, amb la victòria ben a prop, i els nervis a flor de pell, un tercer gol del Cent Patins, marcat pel Gerard, va fer embogir literalment la graderia que veia com el seu equip podia amb un dels conjunts més grans de la categoria. Amb el 3 a 1 va acabar un autèntic partidàs d’hoquei.