Còmoda victòria de l’aleví “A”

Els enfrontaments amb el Premià sempre han estat del tot més interessants degut a la igualtat del dos equips, però aquesta vegada no ha estat així.

Ja des del començament del partit es va veure que el rival no oposava gaire resistència davant d’un Cent Patins molt agressiu en atac. El nostres jugadors no permetien que el rival pogués passar de mig del camp fet que es va anar veient amb el resultat, que al final del primer temps ja era de 7-0.

La segona part va ser gairebé com la primera, el Premià només va aconseguir arribar a la nostra porteria en una ocasió. Aquest fet el van aprofitar els nostres alevins per anar ampliant el resultat oferint-nos un joc molt ofensiu i en la majoria dels casos amb jugades d’equip molt treballades.

Al final el resultat va ser de HCR Cent Patins  20 – Premià 0

Gols : Erik 6, Arnau 4, Aleix 3, David 3 i Bastian, Adrià, Fran i Víctor 1.

Enric Martí (delegat)

Comentaris

comentaris