Aleví “B”: Massa Jujol per a un Cent Patins voluntariós

014 Jujol 8 – Cent Patins “B” 0

Derrota sense pal·liatius la que va patir l’aleví “B” del Cent Patins a la pista del Jujol, en un partit que es va complicar des del principi i en el que no vàrem poder controlar la situació gairebé en cap moment.

La veritat és que la velocitat dels jugadors del Jujol, que van estar molt més ràpids que nosaltres durant tot l’enfrontament, va ser un dels factors claus a l’hora de decantar el partit al seu favor. I és que, gairebé cada vegada que ens robaven el puck a la seva zona defensiva, ens muntaven uns contracops perillosíssims, els quals no sabiem com aturar. D’aquesta manera, ens van anar caient els gols en contra (4 a la primera part i 4 més a la segona).

Malgrat tot, l’equip ho va intentar cada cop que va poder i va generar algunes accions de perill, però sempre va topar amb un del millors porters de la categoria, el qual no va permetre en cap moment deixar-se fer cap gol.

Cal destacar la bona actuació del jugador del benjamí “B”, Alberto, que va jugar de porter per a cubrir la mancança que patia l’equip per a aquesta jornada en aquesta posició, i la veritat és que, tot i els vuit gols encaixats, va fer aturades de força mèrit. Enhorabona!!

Comentaris

comentaris