Liga Élite masculina: HCR Cent Patins 5 – CPLV Dismeva 6

65148_532800603399173_1849084236_n Si el partit del Femení va ser intens i emocionant, el del Masculí va superar amb escreix totes les expectatives. Tots dos conjunts van protagonitzar un matx que difícilment podrem tornar a veure en aquest campionat. Amb un resultat totalment incert fins a l’últim segon del partit, tant el Rubí com el Valladolid van desplegar un joc rapidíssim abocats a una i altra porteria.

La igualtat dels dos conjunts van fer que la majoria de gols es produïssin en inferioritats. Al descans el marcador reflectia un 2-3. La segona part no va baixar ni el ritme i l’emoció del partit. Amb una grada totalment entregada, les ocasions de gol s’anaven succeint a banda i banda de camp, només les inferioritats i un toc de sort van fer que els de Pucela marquessin un gol més. Per part del Cent Patins destacar a Carles Benito que amb 4 gols i una assistència va ser el mal de cap del porter xec Roman, l’altre gol que completa els cinc, va ser obra d’Ilde.

En definitiva un gran partit de Hockey que caldrà guardar en un disc dur per ensenyar a la canalla que està pujant.

Cal dir que aquest partit el podreu veure o descarregar des de la pàgina d’ESTICIPUChttp://www.esticipuc.com/

Comentaris

comentaris