Aleví “A”: Cent Patins 6 – Castellbisbal 3

El partit va començar amb molta intensitat per part del Castellbisbal, i els nostres nois no estaven gaire ficats en el partit, fet que va provocar que en pocs minuts s’avancés el Castellbisbal amb dos gols del Dídac.

A partit d’aquí, els nostres alevins, van començar a situar-se més bé a la pista i poc a poc milloraven en el joc, fet que es va veure amb els gols que començaven a fer. Al finalitzar la primera part ja s’havia remuntat i es guanyava per 3 a 2.

Al començament de la segona part, una jugada de mala sort, amb un passada enrere, feia que ens empatessin el partit amb un gol en pròpia porteria. Tot i això, els nostres alevins no van afluixar i poc a poc van anar ampliant el resultat.

A pocs minuts del final, una jugada conflictiva, feia que el Castellbisbal reclamés un penalty. Aquests últims minuts van ser d’un atac constant per la nostra part, fet que obligués al seu porter a lluir-se en varies ocasions.

Al final 3 punts més que ens situen ja en tercera posició a la lliga.

Gols :  Arnau 3, Fran 1, Erik 1 i Aleix 1

 

Enric Martí (delegat)

Comentaris

comentaris