Còmoda victòria de l’aleví “B” a Igualada

IMG_3613 Igualada 2 – Cent Patins “B” 5

L’aleví “B” del Cent Patins va saldar amb victòria la seva visita a Igualada, en un enfrontament on l’equip d’en Marcus no va fer un partit excel.lent, però va treballar bastant bé el joc associatiu i de combinació, fent bones passades i intentant generar jugades amb força criteri.

Així doncs, al final de la primera, després de dominar a un Igualada molt combatiu però un pèl travat, el Cent Patins ja guanyava per 1 a 3, amb gols marcats pel Genís, el Sergi i el Gerard.

Durant la segona part, el ritme de joc va baixar una mica, però en línies generals va ser com la primera, domini clar dels visitants i intent de generar perill al contracop per part dels locals. Tot i així, el partit es va decidir ràpidament durant els primers minuts de la represa ja que, primer el Sergio (amb bona assistència del Genís) i després el Jordi, marcaven dos gols que sentenciaven l’enfrontament. Abans d’acabar, l’Igualada aconseguia un segon gol que “maquillava” una mica el resultat.

Al final, 2 a 5 i tres puntets més per un equip que comença a agradar-se. Cal seguir així!!

Comentaris

comentaris