El Cent Patins es mostra intractable en el seu primer partit de lliga èlit

masculí2 LIGA NACIONAL ÉLITE MASCULINA

El Cent Patins es mostra intractable en el seu primer partit de lliga

TRES CANTOS 2 HCR CENT PATINS 8

Els Rubinencs s’estrenaven en aquesta nova lliga amb un desplaçament sempre complicat a la pista dels Kamikazes de Tres Cantos, tot i així el Cent Patins va controlar el partit en tot moment amb un ritme vertiginós des del primer minut sense deixar cap opció al conjunt madrileny.

En el minut cinc de joc el Rubí ja foradava per primer cop la porteria del Tres Cantos, que es veia superat en tots el aspectes del joc sense poder disputar la pastilla en cap moment. Una primera part que finalitzava amb un contundent 1-5.

El segon temps començava amb la mateixa tònica, ja amb el marcador clarament a favor els Rubinencs relaxaven una mica més el partit amb un joc més de control. Tot i així l’avantatge anava augmentant en el marcador fins un 2-8 al final. Un gran partit del Cent Patins que deixa molt bones sensacions en aquest començament de campionat.

Pel Cent Patins marcaven: Ales Chamád 2, Carles Benito 2, Raimon 2, Marcus Fajardo 1 i Xavier Porqueras 1.

Destacar la gran actuació del nouvinguts a l’equip, el Txec Ales Chamrád, Raimón Paniagua i el porter Paul Richard De La Hoz, que s’han adaptat a la perfecció en el grup. Cal esmentar especialment el debut en Lliga Élit dels Juvenils Sergi Garcia i Eduard Requena dos joves del planter que amb 16 anys han demostrat que tenen prou qualitat per ajudar a l’equip en assolir els seus objectius.