L’HCR Cent Patins amb la cultura catalana

• O_CARTELL MUT.fh11 El Cent Patins serà un dels portadors de la Flama del Canigó en un dels seu relleus des de la plaça de l’Estació fins l’Ajuntament on s’encendrà el peveter, aquesta flama serà la que encendrà la foguera de Sant Joan a l’Escardivol

La Flama del Canigó, símbol de la unitat dels Països Catalans, arribarà enguany a la nit de Sant Joan a la plaça de l’Ajuntament de Rubí, en un acte organitzat per Òmnium Rubí.

A les 19:00h la Flama del Canigó es trobarà a la plaça de la Nova Estació de Rubí i d’allà farà el seu recorregut per Rubí al llarg del carrer major fins arribar a la plaça de Pere Aguilera (la plaça de l’Ajuntament). Durant el trajecte es faran diversos relleus a mans del Centre Excursionista de Rubí, el Regina Carmeli, el Hoquei Cent Patins i els Castellers de Rubí.

Tothom qui s’hi vulgui aplegar (i especialment tots els nens i nenes) podran acompanyar la Flama en el seu trajecte.

L’acte a la Plaça Pere Aguilera

A les 20:00h aprox. a la plaça de Pere Aguilera es farà l’encesa del peveter. Tot seguit es llegirà el Missatge de la Flama del Canigó 2012i l’acte acabarà amb el Cant dels Segadors.

A les 23:30 l’acte tornarà a engegar amb una segona lectura del manifest a la mateixa plaça i donarà el tret de sortida a la cercavila de la Flama organitzada per la Colla de Diables de Rubí i que passarà pel passeig de Pau Claris i els carrers Cadmo i Joaquim Blume fins arribar a l’Escardívol. Allà, la mateixa Colla durà a terme un raval de foc i encendrà la foguera. La festa continuarà amb l’orquestra Galatea.

Ens agradaria que ens hi acompanyéssiu i que en feu la màxima difusió entre els vostres amics i coneguts. Us hi esperem a tots i totes!

Programa

Hi col·labora: Òmnium Cultural de Rubí i Colla de Diables de Rubí.

19:00h Pl.Estació Nova

Arribada de la Flama del Canigó a Rubí

20:00h Pl. Pere Aguilera

Rebuda de la Flama i primera llegida del manifest

23:00h Pl. Pere Aguilera

Segona lectura del manifest i inici del cercavila de la Flama

23:30h Escardívol (davant Correus)

Encesa de la foguera i raval de foc.

24:00h Escardívol (davant de l’Escola de Música)

Ball amb l’Orquestra Galatea

Comentaris

comentaris