Espectacular final de la 4a Lliga Escolar

lligaescolar Aquest passat Dissabte hem tingut les finals de la 4ta Lliga Escolar Slide Sports d’Hoquei Línia de Rubí. Com ja vem preveure la setmana passada, les finals han sigut tot un éxit. L’ambient ha sigt espectacular, el hockey que s’ha vist a la pista ha estat immillorable i l’emoció ha estat patent fins a l’últim segon.

Podeu veure resultats i classificacions finals AQUÍ.

No cal dir, que els guanyadors d’aquesta lliga Escolar han sigut tots els nens/es sense excepció. El trionf es que tothom els que han participat, ja sigui d’una manera activa o passiva, en aquesta competició ha conegut l’hoquei línia i ha après els valors i l’esportivitat d’aquest esport. Donem les gràcies a AMPES per la seva col·laboració, a tots els nens i nenes pel seu eforç i als pares i mares que han fet possible aquest gran esdeveniment.

D’altra banda, volem agrair la presencia en les finals i entrega de medalles al Secretari General de Fecapa, Quim Pastor, al President del Comité de l’Hoquei Línia Miquel Sancho, al Regidor d’esports, Josep Manel Castro i al patrocinador d’aquesta lliga Alex Robreño Gerent de Slide Sports.

 

Ens veiem la próxima temporada, esperem seguir millorant per a que cada any sigui millor!

Comentaris

comentaris