Campionat d’Espanya: Torn pels alevins

foto_2 Després dels infantils, ara és el torn del alevins, i és que aquest proper cap de setmana és disputarà a Bilbao el campionat d’Espanya d’aquesta categoria. Recordem que el Cent Patins hi participarà per la seva condició de campió de Catalunya, títol que va aconseguir el passat mes de març a Igualada.

El format d’aquest torneig, el calendari de partits i en definitiva, tota la informació, minut a minut, la podeu seguir a través de la web de la FEP:

http://www.hockeylinea.fep.es/

No cal dir que des d’aquí, esperem que els nois d’en Lluis Torres tinguin la mateixa sort que els infantils i puguin acabar guanyant el màxim títol que es pot aconseguir a nivell de clubs pel que fa a aquesta categoria.

Endavant petits espartants!!!

  

Comentaris

comentaris