Campions de Catalunya Infantil!

infantilfinalAquest cap de setmana es disputaven a Sant Adrià la final a 4 del Campionat de Catalunya d’hoquei línia en categoria Infantil.

Les semifinals davant el CHL Jujol no van començar gairé bé, a la mitja part l’equip perdia per 2 – 3 després d’un primer periode força dolent. A la represa l’equip va començar a jugar amb molta més posessió i fruit del domini del puck van anar venint els gols fins arrivar al definitiu 7-4.

Un cop deixat enrere al CHL Jujol en semifinals , els Rubinencs es plantaven en la final contra el AE Sant Andreu, un conjunt sempre molt difícil.

Tot i així l’entrenador, Albert Margarit va plantejar un partit molt intel•ligent sabent la dificultat d’aquesta pista amb el seu terra que fa que el puck faci més cabrioles que no pas lliscar.

Els jugadors del Cent Patins seguint el guió de l’Albert i aprofitant al màxim el seu joc més tècnic, van mantenir una possessió altíssima de la pastilla, tocant, tocant i amagant-la al St Andreu, d’aquesta manera no deixava cap tipus d’opció al rival.

D’aquí el resultat de 5 – 1, molt impropi d’una final, i més si tens davant a un equip com el St. Andreu . Aquest títol els obre les portes del Campionat d’Espanya que es disputarà a Valladolid on hauran de defensar el títol assolit l’any passat a Torrevella, Alacant.

Destacar la feina dels entrenadors dels equips de base del HCR Cent Patins i dels seus directors esportius, Albert Margarit i Marcus Fajardo.

Ara cal seguir treballant per afrontar el Campionat d’Espanya al cent per cent.

Enhorabona a tots els membres de la plantilla Infantil pel títol i per la gran temporada que estan realitzant.

 

infantilfinal2    infantil3

Comentaris

comentaris