Copa del Rei i Reina Rubí 2012 – Tot a punt

Demà començarà per fi la tan esperada Copa del Rei i de la Reina 2012 al Pavelló de Hockey Línia La Llana de Rubí. La nostra ciutat serà per primera vegada seu d’aquestes competicions, possiblement un dels esdeveniments més trepidants i espectaculars del nostre esport. Amb les Lligues ja acabades amb el CPL Valladolid com a campió tant en femení com en masculí, la Copa del Rei i de la Reina seran l’última oportunitat per a poder aconseguir un títol estatal en aquesta temporada 2011/2012. Tant els nois com les noies tenen moltes ganes d’afrontar les semifinals de demà.

El femení disputarà la semifinal contra Tres Cantos a les 18:00h, un equip que ja sap que es deixar fora de la competició a les rubinenques. Esperem que aquest any la pista i tota el públic siguin un factor determinant per aconseguir un lloc a la final. Diumenge a les 11:00h tindrà lloc la final de la Copa de la Reina entre el guanyador del partit i el CPLV Dismeva Panteras, classificades directament a la final com a campiones de la Lliga Elite.

El masculí per la seva banda disputarà la semifinal a les 19:15h contra el Espanya HC de Mallorca. Aquesta temporada es reparteixen els punts entre tots dos equips en els seus respectius enfrontaments, a Rubí el Cent Patins va aconseguir guanyar per 4-0 en un dels millors partits de la temporada. D’altra banda en la visita a Mallorca, els locals van ser qui es van imposar per un ajustadíssim 5-4. L’equip que tingui l’accés a la final es trobarà amb el guanyador de l’altre semifinal entre el CPLV Dismeva i Las Palmas de Gran Canaria. Recordem que el masculí ja sap el que es guanyar la Copa -2 ocasions ‘06, ‘09-.

Tots dos partits pel Cent Patins seran complicats. A la competició del KO qualsevol equip pot vèncer, cal que el públic sigui el nostre jugador número 6. Vine a donar suport al Cent Patins!

Comentaris

comentaris