Últim partit de la Lliga Elite Femenina

CPLV DISMEVA de Valladolid  6  HCR CENT PATINS 2

El Femení del Cent Patins disputava el seu darrer partit a Valladolid, tot i que Las Panteras del CPLV ja tenien el títol a la butxaca es va poder veure un partit força igualat i ple de força per part dels dos equips, tot un senyal que es preveu una Copa de la Reina molt disputada i emocionant.

La balança es va decantar per part de les castellanes pel seu major encert de cara a gol, donat que els tirs comptabilitzats a porteria per part de les dues bandes va estar molt igualat.

L’equip finalitza en segona posició de la Lliga Elite Femenina un any més. No obstant, l’equip no ha abaixat ni abaixarà els braços i ben segur que plantaran cara a la Copa de la Reina. Esperem que la força de les nostres noies i el gran ambient que s’espera al Pavelló de la Llana les dugui a alçar a casa la Copa. Ara toca treballar dur i seguir endavant per a afrontar els nous reptes que manquen fins acabar la temporada.

Felicitem a cada una d’elles per la bona Lliga Elit que han realitzat. Endavant noies!

Comentaris

comentaris