Partit de tràmit a Tres Cantos

TRES CANTOS 9    HCR CENT PATINS 6

Ja sense possibilitats d’accedir al títol de lliga els Rubinencs viatjaven a Madrid per disputar el darrer partit.

Un matx que coincidia amb finals de play-offs de les categories inferiors i alguns dels jugadors al ser entrenadors no es van desplaçar a terres castellanes.

Amb un equip mermat amb absències importants el Cent Patins sempre va anar a remolc en el marcador i no va poder superar al Tres Cantos tot i fent el millor joc. Els castellans molt motivats per enfrontar-se davant del seu públic a un dels grans d’aquesta lliga no va desaprofitar la oportunitat per fer del seu pavelló tota una festa.

Al mateix temps es jugava el títol de lliga a Valladolid, en el partit CPLV DISMEVA Vs ESPANYA HC, amb victòria final dels Val·lisoletans per 1-0, així dons cal felicitar al CPLV pel títol de lliga 2011/2012.

Amb aquest resultat el HCR Cent Patins ha finalitzat la Lliga en tercera posició. Una llàstima ja que fins la penúltima jornada l’equip ha lluitat pel títol de Lliga. Tot i no poder assolir la primera posició, l’equip s’ha mostrat molt sòlid i ha tornat a posicionar-se com un dels punters a la Lliga.

Ara queda preparar-se per la Copa del Rei que es disputarà a Rubí els dies 14 i 15 d’Abril, esperem que l’equip pugui aixecar per tercer cop a la seva historia aquest títol. Rubí es prepara per celebrar la festa del Hockey Línia!

Comentaris

comentaris