Campions de Catalunya Aleví!

IMG_4434L’equip Aleví 98 del Cent Patins s’ha proclamat Campió de Catalunya després de realitzar una magnifica temporada i rematar amb un emocionant Play-Off.

El passat cap de setmana es va disputar a Igualada les Finals a 4 del Campionat de Catalunya de Hockey Línia de les categories Aleví I Juvenil. El Cent Patins hi va participar amb l’Aleví 98, classificat en 4t lloc a la Lliga regular.

El primer partit que va disputar va ser contra el primer classificat de la lliga, els Tsunamis de Barcelona. Un partit força complicat a priori, no obstant l’equip va plantejar un partit molt seriós I es va poder endur el matx per un meritori 4 – 2. Mentrestant a l’altre semifinal de la categoria el CHL Jujol s’imposava al CE Gadex als penals, d’aquesta manera el Cent Patins i el Jujol es tornaven a veure les cares desprès de jugar l’última jornada del campionat contra els de Sant Joan Despí.

A la final els dos equips van fer un joc molt defensiu on els porters dels dos conjunts van brillar. El Jujol va aconseguir marcar un gol i va aguantar aquest resultat fins gairebé el final del partit, tot i el resultat advers el Cent Patins no va abaixar els braços i a falta de menys d’un minut per acabar el partit un dels herois de la final, l’Oscar Navajón, va poder marcar l’empat a 1 que els portaria a disputar la prorroga.

A la prorroga cap dos dels equips va poder marcar, la concentració i qualitat dels porters seguia essent clau per tots dos conjunts. No hi ha manera de patir més que viure uns penals a una final de Catalunya, però era el preu que s’havia de pagar per poder assolir el títol absolut català.

Amb la mateixa tònica els porters van anar aturant els penals. Possiblement el millor jugador del partit, en Luis Romero es trobava molt segur sota els pals i no va deixar passar cap gol en la tanda de penals. No obstant els jugadors no trobaven el gol, fins que l’Ian Alarcos va aconseguir foradar la porteria contraria. Un gol que valia un títol i una gran alegria per a jugadors, pares/mares i seguidors de l’equip.

Felicitem als nostres nois per tenir un gran esperit de superació i lluitar fins el final, gran partit en defensa i en equip. Tots han destacat i tots han demostrat que un equip sempre té més força que res . Remarquem i emmarquem la feina de l’entrenador, Lluis Torres, que tot i ser novell en aquesta posició –recordem que es el seu primer any oficial com entrenador- ha dirigit molt bé l’equip durant tota la temporada. Felicitem també a l’Aleví 99, que tot i no ser als Play-Off han realitzat una excepcional campanya i comparteixen l’esperit aleví cada entrenament, part d’aquest títol també es fruit del seu esforç.

També hem de felicitar al CHL Jujol per el gran PlayOff que van disputar, menció especial al seu porter, Pol Luengo, que va realitzar un excepcional campionat.

Ara és moment de gaudir de la victòria i de seguir treballant. Als nostres nois els espera una molt bona experiència, el Campionat d’Espanya Aleví que es celebrarà a Bilbao el 19 i 20 de Maig.

Enhorabona nois!

IMG_4406

*Fotografies cedides Galeria imatges HL Igualada

Comentaris

comentaris