PlayOff Aleví

PlayOffAlevi

Aquest cap de setmana es disputaran a Igualada els PlayOff Aleví I Juvenil de la Lliga Catalana de Hockey Línia. El Cent Patins hi participarà amb l’equip Aleví 98. Els nostres nois disputaran a les 10:15 del dissabte les semifinals contra els Tsunamis de Barcelona. Un partit força difícil ja que els Tsunamis entra com a primer classificat de la lliga regular, no obstant el Cent Patins encara l’eliminatòria amb molta il·lusió I amb una progressió espectacular. Ben segur que gaudirem d’un partit d’alt nivell.

En cas de guanyar l’eliminatòria es trobarien a la final al guanyador del partit Gadex – Jujol.

Animem a tots els aficionats del Hockey Línia I del HCR Cent Patins a assistir a aquest gran esdeveniment. Esperem que l’equip jugui amb el mateix alt nivell amb el que ha afrontat la temporada.

Ànims Cent Patins 98!

Comentaris

comentaris