Ens ho juguem tot

cplvRubi

Demà dissabte a partir de les 21:00h es viurà a la pista Francesc Calvo un partit especial, el penúltim partit de la Lliga Elit entre el segon i el tercer classificat. Tots dos equips amb opcions al títol de Lliga juntament amb l’Espanya HC de Mallorca.

Després de la derrota per la mínima la setmana passada a Mallorca, l’única via possible per aconseguir la lliga passa per guanyar aquest partit i esperar.

No serà gens fàcil, davant ens trobem amb un CPL Valladolid amb molta força i molta qualitat. El partit d’anada a Valladolid es va decantar per els locals per 8-2. No obstant demà es preveu un partit molt competitiu i vibrant on qualsevol dels dos equips es podrà endur la victòria. Recordem que el Cent Patins no ha deixat escapar cap punt aquesta temporada a Rubí I si demà aconsegueix la victòria, acabarà la temporada com a invicte a casa.

Aquest partit és l’última carta que ens queda per assolir un dels nostres objectius, vine i ajuda’ns a aconseguir-ho! Esperem que demà les grades s’omplin i puguem gaudir tots plegats d’un bon espectacle.

Comentaris

comentaris