El Rubí no afluixa

Partit disputat en el Pavelló de la Llana donada l’alerta de fred i la impossibilitat de jugar a Francesc Calvo.

En el partit corresponent a la 12ª jornada de lliga, el Rubí s’enfrontava al conjunt basc del Metropolitano, un conjunt que ja va demostrar la seva qualitat en el partit d’anada i que no va posar gens fàcil les coses a els Rubinencs, es per això i el fet de jugar a la Llana que es preveia un matx força complicat. Però res més passats 15 segons el Capità Benito obria la llauna.

A partir d’aquest moment el Cent Patins es va convertir en l’amo de la pista sense donar cap tipus d’opció al conjunt basc, arribant al descans amb un 5-1.

La superioritat del Rubí es feia palesa encara més en el segon temps desplegant un joc amb força rapidesa i efectivitat. Els gols anaven pujant en el marcador fins arribar a un 11-1 al final del partit. Si calgués destacar algú potser ho faríem amb el capità Carles Benito amb 4 gols, un d’ells de molt bella factura i molt aplaudit amb una grada en peus, el seguien en el compte golejador Lluis Torres i Xavi Porqueras amb dos gols cadascun i amb un gol,  David Del Rosal, Albert Margarit i el Newyorkí, Tristan Gradner.

Comentaris

comentaris